,
Halfvrijstaand, herenhuis, met, patio, en, overkapping., Het, woonhuis, evenals, het, café, met"/>
terug naar overzicht
TE KOOP
Prev Next

Oosterwal 23 24 - Lochem

Woon- en horecapand in het centrum van Lochem.

Café "La Touche" met royale 5-kamer bovenwoning inclusief groot dakterras.

Halfvrijstaand herenhuis met patio en overkapping. Het woonhuis evenals het café met bovenwoning zijn zowel afzonderlijk als in één geheel te koop. Het eind negentiende-eeuwse pand aan de rand van het stadscentrum is een uitgelezen zichtlocatie voor een ondernemer aan de centrumring van Lochem. Het object biedt naast horeca ook uitstekende mogelijkheden voor detailhandel e.d.

Begane grond:
Ingang café met ruimte voor ca. 75 zitplaatsen, centrale bar, toiletvoorzieningen, rookruimte (overdekt buiten), biljart en dart gelegenheid achterin. Woonkeuken met diverse apparatuur en keldertoegang, bijkeuken met terrasdeur, hal met graniet vloer en trapopgang, woonkamer aan de voorzijde. 

1e verdieping:
5-kamer bovenwoning: hal, twee slaapkamers waarvan een met wastafel, vaste kast en toegang tot groot dakterras, badkamer (2007) met toilet, bad, douche en vaste kast, open keuken met diverse apparatuur, ruime hal met trapopgang, badkamer met toilet, wastafel en douchecabine en woonkamer met toegang tot groot dakterras.

2e verdieping:
vaste trap naar ruime bergzolder, 2 slaapkamers, overloop met CV-installatie en wasmachineaansluiting. Tweede vaste trap naar ruime bergzolder, overloop met CV-installatie en mogelijkheid tot realisatie extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Volumineuze woning met volop leefruimte op de begane grond en de verdiepingen!
- Bouwjaar: 1890, woonoppervlakte: 218 m², overige inpandige ruimte: 129 m²
- Inhoud: 1169 m³, kaveloppervlakte: 205 m², gebouwgebonden buitenruimte: 56 m²

deel dit pand

neem contact op

Pikeur Makelaars
Oosterwal 21b
7241 AR Pikeur Makelaars
T 0573 - 28 11 22
E info@pikeurmakelaars.nl