0573 - 28 11 22

Ons team

Het Pikeur Makelaars team bestaat uit:
  • Bjorn Luchies
  • Alexander Witsmeer

Een huis kopen of uw huis verkopen. Een grote stap die vaak met emotie gepaard gaat. De afhandeling wilt u natuurlijk soepel, nauwkeurig en professioneel laten verlopen. Maak daarom kennis met het team van Pikeur Makelaars!

Bjorn Luchies, makelaar en taxateur:
"Als koper én verkoper blij zijn met de gesloten deal, is mijn dag goed. Elk huis heeft zijn eigen charme en mooie plekjes. Het is de kunst de koper daarop te wijzen. Ik laat de aspirant kopers dan ook graag het huis voelen en beleven. Laat ze even rustig zitten op een tuinbank om van de tuin te genieten. Of op dat mooie plekje in de serre. Wijs ze op voorzieningen in de buurt. Iedere koper heeft ook zijn eigen specifieke wensen en als je je daar in verdiept, vind je ook echt het huis dat ze past. Ik denk graag met ze mee. Zowel voor de aankoop als de verkoop ga ik de onderhandelingen altijd in met als doel de beste deal. Dát is waar ik voor ga!" 

Alexander Witsmeer, A-RMT:
"Mensen zijn vaak trots op hun huis en stralen dat uit. Dat vind ik mooi! Ik breng dat enthousiasme over het huis dan ook graag op de aspirant kopers over en neem daar alle tijd voor. Het zoeken naar een woning gebeurt tegenwoordig steeds meer op internet, maar als eenmaal de bezichtigingen gedaan moeten worden, kom ik echt tot leven. Het menselijke contact, op zoek naar de juiste woning of beste deal. Het laten beleven van een huis, mijn kritische blik over het huis laten gaan, de overwegingen en het mogen adviseren. Allemaal zaken waar ik van geniet. Komt het tot een deal? Ja, dan is dat helemaal geweldig!"

Wilt u ook zorgeloos uw huis kopen of verkopen? Neem dan contact op met Pikeur Makelaars